Reflektioner från en galen värld.blogg.se

Denna blogg beskriver ett otroligt år med lögner ,orättvisa , munkavel & medicinsk aphartheid Ett historiskt år där människor blir censurerade för att ha en åsikt i ett (förut) demokratiskt land som kommit längst i frågan om mänskliga rättigheter men som jag nu kan säga är ett minne blott! Hur kommer 2022 bli?

Läkemedelsindustrin och dess äckliga horor!

Bleeding Eyes Images – Browse 4,917 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock
 
Det är så jäkla sjukt hur exakt lika detta Aids / Hiv fenomen är med covid,
antagligen med polio och spanska sjukan och alla andra "pandemier" dessutom..
 
Förfarande:
 
Nr 1 : Sjukdom påhittad, (Symptom fixas fram genom gift som sprutas direkt på en som i polio epedemin, eller från gifter i ett "livsnödvändigt va c c in" , eller ett rent påhitt att en människa i Afrika som ser undernärd ut antagligen är HIV positiv, behövs inte ens ett test ??
( VAAA TILLÅT MIG SKRATTA, )  🤔Afrika 🤔 Är det möjligtvis så att merparten Afrikaner i utsatta områden SVÄLTER!!??  så är det HIV eller är det undernäring PUNKT 🤔
( I andra mer Civiliserade länder så handlar det om (som i Covid)  flera underliggande sjukdomar som kan ändras och blir flera hela tiden så det hela blir lätt att                     detektera "sjukdomen "  och den kan kvarstå )
 
Nr 2: Medicin sätts in,  ( Långtidsmedicinering för extrema pengar)
 
Nr 3: Medicinen dödar, (Till slut för det är GIFT )
 
Nr 4 : Big pharma håvar in oerhörda pengar!                                                      ( Men Ingen jäkel kan bevisa att ett virus finns eller att det är isolerat ELLER ATT DET ENS SMITTAR, de flesta tester visar däremot på att det inte smittar alls! 
 
LIKA MED : Det finns ingen jäkla sjukdom !! 
Men någon jäkel tjänar pengar på det, SOM SATAN!
 
 
Det är så vidrigt att dessa psykopater som äger läkemedelsindustrin,                     (och allt annat i vår förljugna värld.)
Tycker det är helt okej att döda barn för att få in pengar för dyr medicin.           Eller som dom kallar oss " boskap" ... är vi ens värda att leva eller är det bara ett nödvändigt ont för att världen ska fungera åt DOM, så någon kan göra skitgörat så de kan leva som de bör.. 🙄, någon slav lär ju ändå städa och passa upp på dom trotts allt...🙄
 
Sedan handlar det om alla forskar Hororsom Puschar på detta!! 
De behöver känna sig stora som forskare och få bidrag till sin egna forskning och därför går med på att promota dödliga gifter för sin egna vinning att bli previligerade!  Så då kan vi alla andra "vanliga" människor offras, 
Det är nästan så att jag tycker mer illa om dessa som faktiskt vet men väljer att bidra !
 
Sedan det värsta av allt i just detta HIV svineri,
Är att veta att många jävlar i Afrika trodde / tror att Aids försvinner om man våldtar ett spädbarn!!! jag blir galen alltså!!
Tänk att det ALLTID är barnen som drabbas på ett eller annat jäkla sätt!!!
Så även detta är en bieffekt av detta sjuka äckliga MEDICINSAMHÄLLE!
 
JAG ÄR SÅ OERHÖRT ÄCKLAD!
 
 
 
 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: