Reflektioner från en galen värld.blogg.se

Denna blogg beskriver ett otroligt år med lögner ,orättvisa , munkavel & medicinsk aphartheid Ett historiskt år där människor blir censurerade för att ha en åsikt i ett (förut) demokratiskt land som kommit längst i frågan om mänskliga rättigheter men som jag nu kan säga är ett minne blott! Hur kommer 2022 bli?

Gott nytt !??

 
Visa källbilden
 
 
 
Nytt år gott år!??
 
Hoppas verkligen att det blir ett bra år och all Covidioti försvinner och en förkylning blir en vanlig förkylning igen 🙏
Ja det återstår att se.
Har hört massor om att det nya året kommer bli superbra!
Ljuset kommer segra! Det låter helt underbart och jag skulle gärna vilja tro det 💗
 
Men tyvärr är jag skeptiker och kan inte tro förrän jag ser.
Till saken hör också att jag alltid oavsett i mitt liv, vill förbereda mig för det värsta för att veta att jag klarar mig.
Om det sedan blir bättre än jag trott så vinner jag ju bara på det. 
Så hoppas på att allt återgår till normalt..Fast normalt... Hm... kommer det bli normalt? nej något är satt i rullning och jag tror det inte kommer stoppas så lätt. Men just covid kan ju komma att plana ut då det är svårt att hålla den vid liv när fler och fler märker att saker nog inte stämmer...  kan vara därför injektionen är galet påpressad nu, man försöker få folk att injicera sig så fort som möjligt innan det är försent, för det är ändå ett mål som ska uppnås här! 
 
 
Som jag blev påmind om häromdagen "Studien om 100 Apor" =                                                    Ju fler eller när vi uppnått ett visst antal vakna människor så bara vaknar resten automatiskt..
Bevisat på apor iaf och vi är ju väldigt lika dessa har jag förstått   
På aporna handlade det om evolution att de helt enkelt gjorde saker bättre, men visst de äldre aporna fattade aldrig men några får man ju offra ( Det tycker ju de flesta nu, även barn tydligen, i injektionens namn   Bildresultat för emoji arg )
 
Så !
Kommer "pandemin" plana ut? ja kanske !!
Men hoppas att människor ändå förstår att detta inte varit en pandemi i sin rätta mening.                                                                                                    Visst namnet och betydelsen är ändrad, så det är en pandemi om man ska lyssna till den nya betydelsen.                                                                          Den är alltså ändrad till att även vanlig influensa är en pandemi!                Bara att det finns smitta som sprids vare sig den är farlig eller inte betyder pandemi nu! 
 
Men Folk vet inte det, de tror att pandemi är det det alltid har varit,            vilket är
"Ett virus som sprids i galet hög fart med massdöd bakom sig" Men är det massdöd? 
Ja om man räknar som dom vill att man ska räkna, vilket är:
Alla som är på sjukhuset och tagit ett test och fått positivt inom 30 dagar.    ( Med ett overksamt bevisat test som visar 97% positivt felresultat) och sen dör av bruten nacke kallas "COVID DÖTTSFALL"
 
Visst folk har varit väldigt jätte sjuka med massa feber och legat hemma i sängen.. så det har ju varit ledsamt. 
Men jag känner igen denna symptom..Hm.... låter som den vanliga influensan som vi alltid haft, vilket också orsakat dödsfall ( fler än covid) och som i likhet med Covid de flesta ligger hemma och är sjuka i. 
Kommer ni ihåg det?? När en förkylning fanns och man hade feber och var sängliggande utan att dö!?
 
Visa källbilden
Finns det nu också eller har det aldrig funnits förens nu??? Är det alltså något man ska vara livrädd för???
Verkar som de flesta tror att förkylning med feber är något helt nytt och vi aldrig tidigare legat sjuka hemma i mer än en vecka. 
 
Jag kanske är helt ute och cyklar när jag säger att det hänt förr....            vem vet.....
 Visa information om relaterad bild
 
 
 
Till alla önskar jag ett riktigt gott nytt vaket år!!
Och att alla kan få vara med sina nära och kära utan att vara rädda!
 
 
För det är fanimig fruktansvärt elakt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Taggar: covidioti;