Reflektioner från en galen värld.blogg.se

Denna blogg beskriver ett otroligt år med lögner ,orättvisa , munkavel & medicinsk aphartheid Ett historiskt år där människor blir censurerade för att ha en åsikt i ett (förut) demokratiskt land som kommit längst i frågan om mänskliga rättigheter men som jag nu kan säga är ett minne blott! Hur kommer 2022 bli?

Vågar även vissa i Sverige??

Kan vara en bild av text där det står ”22 25 december-31 december 2021 TYCK OM ASIKT DEBATT COVID-19-DEBATTEN "Mycket ochhänger sandarskribenten. ensidiga rörande covid-19. OTO:MOSTPHOTOS direkt bland aldrig Oppnadebattenomcovid-19 Sverige bevisar hur mănga sprutor tagits? lösning dã? Du klagar bara". Nu bara helt vanlig ekonom, och mamma vore mja skulle losa mănniskor som estats. "antivaxxare". inte gamla uppdaterat Alpha, fun- med samma sprutor frản studier enligt hänger medborgare varit inte medborgerliga fri Inte död. of massor sjukhus. ny symtom Nagon fortsătta tillfor mig. Men somi ăger bort viss (ovacirade och inte krama Vilken grupp ska inte năsta gàng? din”
 
kommer sanningen att komma fram snart ??
Kan det vara så att fler blir lite oroade över att de sprider missinformation? som tex journalister och tänker att dom kanske själva råkar illa ut i slutändan om de inte tar fram lite FAKTISK fakta om ändå så smått.. ?
 
Det som skrivs här är ju helt vanliga logiska frågor som behöver ett svar.
Statistiken visar ju tydligt att inte våra sjukhus är fulla och staten själva säger att vi gör restrektioner "utifall att" Så vi ska bli av med våra mänskliga rättigheter "UTIFALL  ATT" det blir värre..Hm...
 
Trotts denna statistik och statens egna utalande om att det inte är så farligt ännu. så hör inte den vanliga människan det?? Trotts detta tror dom att iva är fullbelagt och folk dör till höger och vänster ? och är helt rabiata i att ha munskydd och anklaga andra för att göra fel och därmed bör utvisas från samhället ??
 
Varför kan dom inte lyssna ordentligt på vad som egentligen sägs?
 
Klart är också förståss att de hör detta milda men sedan direkt efter kommer det en extrem headline på nyheterna att "i Indien dör folk utanför sjukhusen"???
Men gör dom verkligen det?
Är det inte så att dom faktiskt klarat sig extremt bra just för dom tagit ett läkemedel som dom hade råd med som heter "ivermektin" som faktisk är godkänt sedan flera årtionden tillbaka av just FDA!
Dom hade inte råd med de dyra injektionerna, tacka gud för det 🙏
 
Men då har såklart den goda amerikanska staten skickat dit injektionen av sitt "goda" hjärta så folk nu kan ta det och bli sjuka i Covid! åååh tack snälla! 😇 😵😵
 
Sanningen som jag ser kommer komma fram nu (förhoppningsvis) är iaf av en frågeställande karaktär som verkligen behövs!
Att det kommer komma fram att injektionen åtminstonde inte gjorde så mycket för spridningen tror jag kommer bli känt. men såklart inte vad denna injektion faktiskt gjort/gör med folk. 
 
Om det nu är så att alla läkemedel är så stolta över sina injektioner de hittat på! Varför vill dom då inte visa innehållet? ( Dom säger att det är en yrkeshemlighet , men okej..hm... det går ju bra att ta alla olika sorter lika mycket och de konkurerar ju inte alls då man kan likaväl kan ta en Coctail utav alla???, märkligt !? Det borde man väl inte kunna göra om man inte vet vad det är i alla andras, tänk om någon får en allergisk reaktion? så kan det vara så att dessa tillverkare vet vad det är i varandras? )
om så är fallet, varför är det så fel att berätta för allmänheten? 
Varför behöver de ha 55år tills att de kan visas?
varför har de dessutom fått uppskov till 72 år?? haha VA!!??  
Om det är så himla bra att alla måste tvingas att ta det för hälsans skull, vad är då problemet med att vara öppen med :
Innehåll
Biverkningar
Hur många genombrotts fall det är (Verkar ju vara en heeeeeeeeeel del)
Obduktioner på döda för att påvisa att detta var bra?? ( Nej det förbjöds??? märkligt? varför? )
Vad är skillnaden om man tar en booster? 
 
Om man nu inte tagit någon injektion! varför ska man då behöva ta alla tre nu???                                                                                                                       Det är ju bevisat att de två första inte fungerade då folk blev sjuka ändå? så vad ska vi då med dessa två innan till? varför då inte ta nr 3 direkt som ska fungera mot det nya varianterna? 
 
Ja .. Frågorna är många men svaren kanske kommer fram så sakta tillslut..eller.. hm..
De börjar iaf bli pådrag i andra länder.. men som vanligt har ingen i Sverige någon aning om det. inte ens fast man kastar det i deras famn... för då är man högerextrem, rasist, och konspirationsteoretiker..
Sen när blev vetenskaplig fakta och forskning genom hundratals år, konspirationsteoretisk??                                                                                          Jo 2021 .. märkligt...
 
 
Taggar: sanningar;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: