Reflektioner från en galen värld.blogg.se

Denna blogg beskriver ett otroligt år med lögner ,orättvisa , munkavel & medicinsk aphartheid Ett historiskt år där människor blir censurerade för att ha en åsikt i ett (förut) demokratiskt land som kommit längst i frågan om mänskliga rättigheter men som jag nu kan säga är ett minne blott! Hur kommer 2022 bli?

Svart som natten!

Jag kände ny energi här förra veckan, för det känns som om det kommer fram mer och mer äkta fakta i massmedia, attt fler vaknar... 
 
Men så idag när jag är på jobbet så hör jag hur folk  så gärna ska gå och ta trean i veckan. 
De pratar dessutom om att potensen blivit super efter injektionen.
Det är ju helt galet! man blir ju steril av detta!  men så tycker grabbarna som blir värst drabbade att det ju är helt fantastiskt. 
 
Jag tappar hakan och inser att vi inte kommit någonstans alls fortfarande..
Så upgiven nu,,, 
Hur kan folk vara så otroligt ignoranta, jag förstår förståss att dom tror på massmedia, hur galet det än är...
 
Men för att vi ska vinna mot denna Tyranni så är svaret så enkelt. Folk behöver bara säga nej!
men tyvärr så går det inte att få folk att förstå det! 
 
Trotts det är så otroligt uppenbart att folk inte är fullvaccinerade efter 2 sprutor, så tror folk fortfarande att det räcker?? Det är ju prat om  4an redan nu. Hur kan man inte förstå att detta kommer fortsätta! ?
 
Hoppas att flera åtminstonde tänker att dom inte vill ta mer sprutor när de ändå inte ger skydd.. fast dom tror ju det med 😭 Nä så otroligt uppgivet allting. 
Dom kommer ångra sig sen ...kanske.. eller inte. dom kommer vara så glada när hela samhället krachat deras pengar är borta, dom har inget jobb för alla små företag har gått i stöpet. de kommer vara så otroligt tacksamma då för att staten går in och ger dom mat kuponger osv så de kan leva,
Prisa statens för deras givmildhet! 💗 de behöver bara ta en spruta till så får de kanske fler matkuponger ..Jippie! Tur staten finns... 💗😳
Men så en dag så kommer passet inte vara grönt , trotts de tagit i12 injektionen som en duktig människa, Då står det plötsligt att dom inte får gå in i affären för de har inte betalat en räkning i tid. eller du kanske skrev något olämpligt på en social media. 
Då får de väldigt brottom att göra rätt för sig igen, så de kan få hjälp av staten.. och så fortsätter det.. Våra barn kommer inte få uppleva äkta frihet, frihet att bli vad dom vil,l frihet att ha en åsikt, frihet att resa och uptäcka utan att först ha gjort rätt för sig. Acceptera att vara sjuklig, behöva boosters för att inte bli sjuk av vad som helst.....Bara frihet under tvång! 
 
Folk kommer döav långsamt i alla möjliga åkommor... För spikproteinet gör att de sjukdommar du redan har blir värre, sjukvården står handfallna  inför att så många dör i alt möjligt, det kommer bli skyllt på att covid har försvagat alla, så fortsätt för guds skull att ta injektioner & piller nu...
Så tragiskt inte ens vårdpersonal ser detta!??? Hur nu det kan vara möjligt, är  för mig helt obegripligt!!
 
Tänk att de flesta människor ber om att få frihet under tvång nu.
Det är deras högsta önskan! 😱😭
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: