Reflektioner från en galen värld.blogg.se

Denna blogg beskriver ett otroligt år med lögner ,orättvisa , munkavel & medicinsk aphartheid Ett historiskt år där människor blir censurerade för att ha en åsikt i ett (förut) demokratiskt land som kommit längst i frågan om mänskliga rättigheter men som jag nu kan säga är ett minne blott! Hur kommer 2022 bli?

Om du inte ser detta nu, så titta igen! och igen, och igen tills det går in!


 
En så otroligt bra video! På svenska! 
De som lyssnar på detta, den sanna statistiken från våra egna instanser om överdödligheten, covid fallen samt smittan                                      och INTE UNDRAR VARFÖR vi ska ta dessa injektioner överhuvudtaget, när det är OTROLIGT OLOGISKT.                                  Den får nog lyssna två ggr till och kanske kolla själv, så man faktiskt förstår att detta är galet, vilket är enkelt att själv genomföra 🤷
 
Vi matas på ett maniskt sätt från media med dessa siffror som inte ställs i sitt riktiga sammanhang och vi blir rädda för något som är EXTREMT överdrivet.
 
Hon berättar om Israel som ligger först med att ha fått i flest människor dessa 3 injektioner.
Forskare som studerat just Israel säger att det är förhöjd risk att dö om du haft covid, vaccinerats 2ggr och sen får booster.
Statistiken i Israel visar att det dog massor när boostern gavs, sen planade det ut lite...
varför säger ingen på tv detta? Nej för det skulle ju göra att folk blir mera försiktiga med att ta dessa injektioner som folk nu här i Sverige är arga över att dom inte kan få i sig ännu snabbare!! 😱😱
Stackars människor som inte förstår vad detta gör med deras hjärta, fertilitetsystem, njurar... och varför går ett vaccin in i hjärnan?? käns det inte som de borde kolla upp det åtminstonde ..hm..
 
Under flera år innan denna dödliga pandemi i Sverige så har överdödlighetet legat på 0.9%  som även nu under 2020.
Bara 2019  var det 0,8.% Så det betyder då att det INTE ÄR NÅGON ÖVERDÖDLIGHET TROTTS EN DÖDLIG PANDEMI! Det har dött flera människor i vanlig influensa och hjärt & kärlsjukdommar än Covid !!??
 
Fas 3 i medecinska studier betyder att man nu ser om något KAN bli godkänd på människor!
Därför så är det då väldigt viktigt att just biverkningarna kommer fram.
NU ÄR VI I FAS 3 PÅ dessa injektioner!
Så varför vill inte vaccinbolagen nu i fas 3  berätta om biverkninarna ?                  Dom borde säga vid vaccination att det är viktigt att rapportera in biverkningar för de ska kollas så det kan bli godkänt, men det gör dom inte, inga doktorer säger sådant heller, man ska bara inte ifrågasätta det ??? 
Varför!!?? 
Jo För vaccinbolagen har noll ansvar så dom behöver inte bry sig om ifall det är bra eller inte. dom kan bara casha in🤷
Lilla sverige har betalat 540 miljoner för detta vax hittils. Så tänk summan i hela stora världen.... 
 
Och NEJ! 
statistiken säger helt emot att flest ovaccinerade hamnar på iva.  🤷 
 
Om man ska titta på bäst saklig statistik så är det
SEB och Socialstyrelsen.
Det mest opålitliga är FHM o media...
 
Det hon säger är taget från ställen du själv lätt kan kolla upp. hon är ingen läkare eller biolog, men hon har studerat faktan som alla borde göra, den finns ju för ALLA det är helt offentlig information! 
Sluta lyssna på media, titta själv och upptäck att det faktiskt inte stämmer
 
Lite om att tyda siffror & statistik, om kritiskt tänkande och att lita på dig själv - YouTube
Taggar: covidstatistik;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: